TENTANG KAMI

Jujie

  • about_img

BUBUKA

Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina pembuatan sareng pamekaran produk silikon. Kami utamina ngadamel selang silikon kualitas luhur, strip sealing silikon sareng elemen segel pikeun listrik, éléktronik, penerangan, farmasi, tuangeun, kimia, mobil, damel kapal, sareng industri mesin.

  • -
    DITEMUKAN taun 2008
  • -
    Pangalaman 11 Taun
  • -+
    Langkung ti 100 produk
  • -$
    Langkung ti 20 Juta

Aplikasi

A

Jujie

BERITA

Jasa Kahiji

  • Spésifikasi pikeun panggunaan selang

    Neundeun selang palastik Ruangan panyimpenan kedahna tiis, ditangtoskeun sareng cekap garing. Suhu lingkungan anu luhur di luhur + 45 ° C tanpa aliran hawa tiasa nyababkeun deformasi permanén tina selang plastik. Punten perhatos yén bahkan dina gulungan selang anu dikemas, suhu ieu tiasa ngahontal dina sinar panonpoé langsung ....

  • Kumaha supir sepuh kakirangan selang kendaraan!

    Upami anjeun badé nyetir ogé, selang mobil peryogi pisan! Aya seueur aplikasi selang kendaraan dina mobil, sareng hayu atuh wartoskeun ka anjeun sacara rinci! Naha anjeun kenal pisan kana pidangan ieu? Di hiji sisi, nalika napigasi kendaraan dina kaayaan jalan rumit, éta sering langkung sesah tibatan t ...