2020 karét silikon lemes vakum silikon tubing foam tubing heat shrinkable

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:
jujie
Jumlah modél:
jujie-fp-019
Warna:
beureum, biru, bodas, hideung, koneng, jst
Bahan:
silikon
Ngaran Produk:
strip silikon busa
Ukuran:
ukuran baku / teu standar
Aplikasi:
panto sareng Windows, mesin, jst
Sertipikat:
ISO9001: 2015
Ngaran mérek:
jujie
Diaméter luar:
ukuran baku / teu standar
Jumlah minimum order:
20 Kilogram
OEMODM:
Leres

2019 karét silikon lemes vakum silikon tubing foam tubing heat shrinkable

Panjelasan Produk
Pedaran produk tina strip silikon busa

   

Nalika anjeun peryogi produk foaming karét silikon kinerja tinggi, percanten kana kualitas sareng profesionalisme anu kami tampilkeun di dieu di alibaba. Awét sareng elastis. Tahan ngalawan hawa anu luhur pisan sareng handap. Henteu ngalaksanakeun listrik. Di dieu di Jujie, kami parantos ngasah prosés manufaktur dugi ka sampurna pikeun nampilkeun produk kualitas kami yakin yén anjeun bakal wareg. Kami minuhan standar ISO 9001: 2015. Kami nawiskeun pilihan pameseran biasa ogé pilihan pameseran borong.

  tabung busa silikon tahan panas

1 Kisaran suhu: -40 ℃ - 200 ℃
2 Éta parantos diolah khusus, henteu aya racun, tahan panas anu saé, tahan sepuh, éta tiasa ngasuh 200 ℃ suhu tinggi sareng tegangan tinggi.
3 Éta permukaan langsing, lemes sareng fleksibel.
Cocog sareng kabinet, mobil, wadah, nyemprot, kulkas, hiasan, panto sareng Windows, mesin. Bahan kualitas luhur tiasa diolah janten tabung sareng dihasilkeun numutkeun standar.
Densitas sakitar 0,8, rebound gancang, konduktivitas termal rendah.
Bisa nyitak logo anjeun di dinya ku tanda, sareng sarat anu sanés.
 Bisa nyayogikeun anjeun sampel anu bakal saluyu sareng kabutuhan anjeun, sapertos ukuran, kandel, warna, sareng karasa.

Kauntungan produk: résistansi suhu 1.High,Tahan hawa handap.

                                  2. Ketahanan anu hadé.

                                  3. Ngégél langkung saé.

                                  4. Téhnologi asak, kualitas stabil.

                                  5. Tiasa ngarobih bagian anu teu standar.

                                  6. Ukuran anu tepat.

Strip segel karét silikon busa (mm) Tube karét silikon busa (mm)
Bar buleud Bar pasagi Bar anu propil Numutkeun produksi urutan.
φ2 8 × 8 Tipe P
φ3 8 × 10 Jinis segitiga
φ4 10 × 10 Spésifikasi khusus tiasa diluyukeun kana warna, sababaraha jinis jinis positip.
φ5 10 × 15
φ6 10 × 20
φ7 12 × 12
φ8 15 × 15
φ10 15 × 20
φ12 20 × 20
φ14 20 × 5
φ15 30 × 3
φ16 30 × 10
φ18 30 × 30
φ20 30 × 50
φ22 40 × 10
φ25 50 × 50
φ30 80 × 2

Harga pikeun rujukan hungkul, harga saleresna gumantung kana produk khusus.

Poto fstrip silikon oam

Produk patali strip silikon busa

Catetan: 1. Sadaya data biasana dianggo.
          2. Warna khusus, diameter khusus, sareng sajabana tiasa disaluyukeun numutkeun

              sarat konsumén urang.

bungkusan & pangiriman

 

Detil langkung seueur ngeunaan perusahaan sareng produk kami, Pencét dina logo di luhur pikeun diajar langkung seueur.

Émbaran parusahaan

Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus pikeun pembuatan sareng pamekaran silikon produk. Kami utamina ngadamel selang silikon berkualitas tinggi, strip sealing silikon sareng elemen segel pikeun listrik, éléktronik, penerangan, farmasi, tuangeun, kimia, mobil, damel kapal, sareng industri mesin.

FAQ

Patarosan anu sering Ditaroskeun

1. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?

Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun sahingga kami bakal nganggap prioritas pamariksaan anjeun.

2. Kumaha kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?

Kami bakal nyayogikeun anjeun conto anu aya pikeun mariksa kualitas kami, tapi biaya pengiriman kedah dibayar ku anjeun.

Atanapi saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun mariksa kualitas kami, tapi biaya sampel kedah dibayar ku anjeun. Sareng biaya sampel tiasa dibalikeun upami jumlah pesanan massal anjeun ngahontal paménta kami.

 3. Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi massal?

Jujur, éta gumantung kana jumlah pesanan sareng produk anu anjeun peryogikeun. Sacara umum, urang nyarankeun anjeun ngamimitian panilitian deui sabulan sateuacan tanggal anu anjeun hoyong kéngingkeun produkna.

4. Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CIF, sareng sajabana anjeun tiasa milih anu mana anu paling merenah atanapi mujarab pikeun anjeun.

tabung busa silikon tahan panas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami