Tentang Kami

g-(1)
HTB13nM0gk9WBuNjSspeq6yz5VXaQ
HTB1Xj8IgxGYBuNjy0Fnq6x5lpXah
HTB1Y3tIgxGYBuNjy0Fnq6x5lpXaJ

Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina pembuatan sareng pamekaran produk silikon. Kami utamina ngadamel selang silikon kualitas luhur, strip sealing silikon sareng elemen segel pikeun listrik, éléktronik, penerangan, farmasi, tuangeun, kimia, mobil, damel kapal, sareng industri mesin.

Émbaran pabrik

Ukuran Pabrik
1.000-3.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Daérah
No.345 Jalan Jingyang Kidul, Kota Qingyang, Kota Jiangyin, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina
Jumlah Garis Produksi
4
Pabrikan Kontrak
OEM Service OfferedBuyer Label Ditawarkeun
Nilai Kaluaran Tahunan
US $ 1 Juta - US $ 2,5 Juta
Sarat Pangiriman anu Ditarima
FOB
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampi
USD, CNY
Jenis Pembayaran Ditarima
T / T, L / C
Palabuan pangcaketna
Shanghai, Ningbo
Jumlah Pagawé di Departemen Dagang
3-5 Jalma
Waktos Rata-rata Diterangkeun
5
Total Penghasilan Tahunan
US $ 1 Juta - US $ 2,5 Juta