kepang karet silikon karét tubing karét pipa karét

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:
Jujie
Jumlah modél:
bx – 05
Bahan:
Silikon
Ngaran Produk:
Selang dikepang fiberglass
Warna:
Disaluyukeun
Ukuran:
Disaluyukeun
Aplikasi:
Industri listrik sareng éléktronik.
Diaméter jero minimum:
1.0mm
Sertipikat:
ISO9001: 2015
Palabuhan:
Shanghai
Jumlah minimum order:
100 Kilogram
OEM / ODM:
Leres

Tabung silikon dikepang fiberglass

Panjelasan Produk
Pedaran produk pikeun selang jalangan fiberglass

 

 
Tabung silikon serat kaca multi-lapisan:

 

 
Tabung silikon tekanan tinggi:

 

 
Lem éksternal tabung silikon serat jero:

 

 

  

Ngenalkeun selang silikon dikepang fiberglass

Bahan

Karét silikon 100%

Warna

alami (transparan), bodas, hideung, kulawu, beureum, biru, konéng… atanapi khusus
Teu karasa
Shore 30A ~ Shore 80A
Rentang ukuran

ID1.0mm ~ OD35mm,

kandelna tiasa disesuaikan

Lalawanan suhu

 

  -40 ° C — 200 ° C (normal) 
 -60 ° C — 280 ° C (khusus)

  

Penampilan selang

 

 

            Tembok Kandel tabung na rata,
                  permukaan lemes, teu aya retakan,

     henteu aya gelembung udara, henteu najis, 
   henteu bau sareng henteu toksik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauntungan produk: 1. Résistansi suhu luhur.

                                  2. Katahanan anu hadé.

                                  3. Alus kabocoran.

                                  4. téknologi asak, kualitas stabil.

                                  5. Henteu standar; bisa disesuaikan.

                                  6. Ukuran anu tepat.

 

Leungeun baju fiberglass dibagi kana serat jero tube karét luar sareng tabung dua lapis, sareng gaya na sapertos kieu.


 

 

Poto selang dikepang fiberglass

 


 


 


 

 

 

Catetan: 1. Sadaya data biasana dianggo.
          2. Warna khusus, diameter khusus, sareng sajabana tiasa disaluyukeun numutkeun

              sarat konsumén urang.

Émbaran parusahaan

 

  Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina pembuatan sareng pamekaran produk silikon.
  Kami utamina ngadamel selang silikon, strip sealing silikon sareng elemen segel pikeun listrik, éléktronik, penerangan, farmasi, makanan, kimia, mobil, damel kapal, sareng industri mesin.
 

 

 

 

Sertipikat:


 

Bungkusan & Pengiriman
 

Pencét logo di handap pikeun diajar langkung seueur rinci ngeunaan perusahaan sareng produk kami.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produk anu aya hubunganana
Pencét gambar di handap ieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan produkna.

 

 

 

FAQ

 

Patarosan anu sering Ditaroskeun

1. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?

Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun sahingga kami bakal nganggap prioritas pamariksaan anjeun.

2. Kumaha kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?

Kami bakal nyayogikeun anjeun sampel anu aya pikeun mariksa kualitas kami, tapi anjeun kedah nanggung kargo.

Atanapi saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto kanggo mariksa kualitas kami, tapi sareng anjeun ogé kedah mayar kanggo ngabuktoskeun. 

3. Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi massal?

Jujur, éta gumantung kana jumlah pesanan sareng produk anu anjeun peryogikeun. Biasana urang nyarankeun yén anjeun mesen sasasih sateuacan payun ti tanggal kadatangan anu disangka.

4. Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CIF, sareng sajabana anjeun tiasa milih anu mana anu paling merenah atanapi mujarab pikeun anjeun.

 

Selang dikepang fiberglass


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami