Taros Kami

Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd.

Alamat

No. 345, Jalan Jingyang Kidul, Kota Qingyang, Jiangyin, Wuxi, Jiangsu, Cina

Telepon

0086-13861666044

0086-0510-86502565

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami