Selang udara karét ramah lingkungan bahan karét Tabung silikon bertulang di cina

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:
Jujie
Jumlah modél:
busa – 01
Bahan:
Silikon
Ngaran Produk:
Jalur silikon foamed
Ngaran mérek:
Jujie
Warna:
Disaluyukeun
Ukuran:
Disaluyukeun
Sertipikat:
ISO9001: 2015
Aplikasi:
Dipaké pikeun sealing atanapi cushioning
Jumlah minimum order:
100 Kilogram
Palabuhan:
Shanghai
OEM / ODM:
Leres

Jalur silikon foamed

Panjelasan Produk
Pedaran produk tina strip silikon foamed

 

Bubuka strip silikon foamed

Bahan

Karét silikon 100%

Warna

bodas, kulawu, bata beureum, biru… atanapi khusus
Teu karasa
Kapadetan: 0.65-0.8g / cm³
Rentang ukuran

ID2.0mm ~ OD35mm,

kandelna tiasa disesuaikan

Lalawanan suhu

 

  -40 ° C — 200 ° C (normal) 

  

Penampilan strip dina

 

 

            
                  Permukaan lemes, teu aya retakan,

     henteu aya gelembung udara, henteu najis, 
   henteu bau sareng henteu toksik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauntungan produk: 1. Résistansi suhu luhur.

                                  2. Katahanan anu hadé.

                                  3. Alus kabocoran.

                                  4. téknologi asak, kualitas stabil.

                                  5. Henteu standar; bisa disesuaikan.

                                  6. Ukuran anu tepat.

 

Jalur karét silikon foamed (mm) Jalur karét silikon foamed (mm)
Bar buleud Bar pasagi Bar anu propil Numutkeun produksi urutan.
φ2 8 × 8 Tipe P
φ3 8 × 10 Jinis segitiga
φ4 10 × 10 Bentuk khusus tiasa ngarobih numutkeun gambarna.
φ5 10 × 15
φ6 10 × 20
φ7 12 × 12
φ8 15 × 15
φ10 15 × 20
φ12 20 × 20
φ14 20 × 5
φ15 30 × 3
φ16 30 × 10
φ18 30 × 30
φ20 30 × 50
φ22 40 × 10
φ25 50 × 50
φ30 80 × 2

 

 

Poto fstrip silikon oamed

 


 


 


 


 


 

Catetan: 1. Sadaya data biasana dianggo.
          2. Warna khusus, diameter khusus, sareng sajabana tiasa disaluyukeun numutkeun

              sarat konsumén urang.

Émbaran parusahaan

 

  Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina pembuatan sareng pamekaran produk silikon.
  Kami utamina ngadamel selang silikon, strip sealing silikon sareng elemen segel pikeun listrik, éléktronik, penerangan, farmasi, makanan, kimia, mobil, damel kapal, sareng industri mesin.
 

 

 

 

Sertipikat:


 

Bungkusan & Pengiriman
 

Pencét logo di handap pikeun diajar langkung seueur rinci ngeunaan perusahaan sareng produk kami.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produk anu aya hubunganana
Pencét gambar di handap ieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan produkna.

 

 

 

FAQ

 

Patarosan anu sering Ditaroskeun

1. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?

Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun sahingga kami bakal nganggap prioritas pamariksaan anjeun.

2. Kumaha kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?

Kami bakal nyayogikeun anjeun sampel anu aya pikeun mariksa kualitas kami, tapi anjeun kedah nanggung kargo.

Atanapi saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto kanggo mariksa kualitas kami, tapi sareng anjeun ogé kedah mayar kanggo ngabuktoskeun. 

3. Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi massal?

Jujur, éta gumantung kana jumlah pesanan sareng produk anu anjeun peryogikeun. Biasana urang nyarankeun yén anjeun mesen sasasih sateuacan payun ti tanggal kadatangan anu disangka.

4. Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CIF, sareng sajabana anjeun tiasa milih anu mana anu paling merenah atanapi mujarab pikeun anjeun.

 

Jalur silikon foamed


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami