tabung seuneu fiberglass tahan seuneu sareng tahan panas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:
Jujie
Jumlah modél:
bx – 79
Warna:
beureum, biru, bodas, hideung, koneng, jst
Bahan:
silikon
Ngaran Produk:
selang dikepang fiberglass
Ukuran:
ukuran baku / teu standar
Aplikasi:
panto sareng Windows, mesin, jst
Sertipikat:
ISO9001: 2015
Palabuhan:
Shanghai
Diaméter luar:
ukuran baku / teu standar
Jumlah minimum order:
20 Kilogram
OEM / ODM:
Leres

Selang fiberglass dikepang

Panjelasan Produk
Pedaran produk pikeun selang jalangan fiberglass

 

  Nalika anjeun peryogi kinerja tinggi gentian kaca selang dikepang, percanten kana kualitas sareng profesionalisme anu dipamerkeun di dieu di alibaba. Awét sareng elastis. Tahan ngalawan hawa anu luhur pisan sareng handap. Henteu ngalaksanakeun listrik. Di dieu di Jujie, kami parantos ngasah prosés manufaktur dugi ka sampurna pikeun nampilkeun produk kualitas kami yakin yén anjeun bakal wareg. Kami minuhan standar ISO 9001: 2015. Kami nawiskeun pilihan pameseran biasa ogé pilihan pameseran borong.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Kisaran suhu: -40 ℃ - 200 ℃
2 Éta parantos diolah khusus, henteu aya racun, tahan panas anu saé, tahan sepuh, éta tiasa ngasuh 200 ℃ suhu tinggi sareng tegangan tinggi.
3 Éta permukaan langsing, lemes sareng fleksibel.
Cocog sareng kabinet, mobil, wadah, nyemprot, kulkas, hiasan, panto sareng Windows, mesin. Bahan kualitas luhur tiasa diolah janten tabung sareng dihasilkeun numutkeun standar.
Densitas sakitar 0,8, rebound gancang, konduktivitas termal rendah.
Bisa nyitak logo anjeun di dinya ku tanda, sareng sarat anu sanés.
Bisa nyayogikeun anjeun sampel anu bakal saluyu sareng kabutuhan anjeun, sapertos ukuran, kandel, warna, sareng karasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauntungan produk: résistansi suhu 1.High,Tahan hawa handap.

                                  2. Ketahanan anu hadé.

                                  3. Ngégél langkung saé.

                                  4. Téhnologi asak, kualitas stabil.

                                  5. Tiasa ngarobih bagian anu teu standar.

                                  6. Ukuran anu tepat.

 

Fiberglass leungeun baju dibagi kana serat jero tube karét luar sareng pipa lapisan ganda, sareng gaya na sapertos kieu.


Data na tiasa disaluyukeun.

 

Poto selang dikepang fiberglass

 


 


 


 


 


 


 

Produk anu aya hubunganana sareng selang jalangan fiberglass

 


 

 

Catetan: 1. Sadaya data biasana dianggo.
          2. Warna khusus, diameter khusus, sareng sajabana tiasa disaluyukeun numutkeun

              sarat konsumén urang.

bungkusan & pangiriman


 

Detil langkung seueur ngeunaan perusahaan sareng produk kami, Pencét dina logo di luhur pikeun diajar langkung seueur.

 

Émbaran parusahaan

Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus pikeun pembuatan sareng pamekaran silikon produk. Kami utamina ngadamel selang silikon berkualitas tinggi, strip sealing silikon sareng elemen segel pikeun listrik, éléktronik, penerangan, farmasi, tuangeun, kimia, mobil, damel kapal, sareng industri mesin.

 

FAQ

 

Patarosan anu sering Ditaroskeun

1. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?

Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun sahingga kami bakal nganggap prioritas pamariksaan anjeun.

2. Kumaha kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?

Kami bakal nyayogikeun anjeun conto anu aya pikeun mariksa kualitas kami, tapi biaya pengiriman kedah dibayar ku anjeun.

Atanapi saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun mariksa kualitas kami, tapi biaya sampel kedah dibayar ku anjeun. Sareng biaya sampel tiasa dibalikeun upami jumlah pesanan massal anjeun ngahontal paménta kami.

 3. Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi massal?

Jujur, éta gumantung kana jumlah pesanan sareng produk anu anjeun peryogikeun. Sacara umum, urang nyarankeun anjeun ngamimitian panilitian deui sabulan sateuacan tanggal anu anjeun hoyong kéngingkeun produkna.

4. Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CIF, sareng sajabana anjeun tiasa milih anu mana anu paling merenah atanapi mujarab pikeun anjeun.

 

Selang dikepang fiberglass


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami