manaskeun band silikon fléksibel ku unsur pemanasan kabel disegel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:
Jujie
Jumlah modél:
abdi – 26
Ngaran Produk:
elemen segel
Ngaran mérek:
jujie
Warna:
hideung, bodas, beureum, héjo, jsb
Bahan:
silikon
Ukuran:
standar sareng non-standar
Sertifikasi:
ISO9001: 2015
Résistansi Suhu:
-40 ° C — 200 ° C (normal)
Aplikasi:
panto sareng Windows, mesin, sanésna
Teu karasa:
30-80 Shore
OEMODM:
Leres
        elemen sealing silikon
Kauntungan produk

 

 Kauntungan produk: 1. Alus permukaan anu hadé. 

                                    2. Katahanan anu hadé.

                                    3. Ngégél langkung saé.

                                    4. Isolasi, suhu luhur.

                                    5. Téhnologi parantos asak, kualitas stabil.

                                    6. Tiasa ngarobih bagian anu teu standar.

                                    7. Ukuran anu tepat.

Item Tés Unit Métode presipitasi gél silika
Teu karasa Shore A 70 50
Kakuatan regangan Mpa 7.6 7.6
Elongasi % 280 430
Kakuatan cimata KN / M. 22.7 21.6
Linear Shrinkage % 6 6
Panjelasan Produk

 

Bubuka tina elemen sealing silikon

Bahan

 100% Bahan Baku Silikon

Warna

 Semi-transparan 
 atanapi ngarobih
Durometer Shore A  30shoreA-80shoreA
Rengking Ukuran Diaméterna   Tiasa disaluyukeun

Résistansi Suhu

 

 -40 ° C — 200 ° C (normal) 
 -60 ° C — 280 ° C (khusus)

Penampilan

 

 Tembok Kandel tabung na rata
 permukaan lemes, teu aya retakan,

 henteu aya gelembung udara, henteu najis, 
 henteu bau sareng henteu toksik.

 

 

Acara produk






 

 

Catetan: 1. Sadaya data biasana dianggo.
          2. Warna khusus, diameter khusus, sareng sajabana tiasa disaluyukeun numutkeun

              sarat konsumén urang.

Émbaran parusahaan

 

  Jiangyin Jujie Rubber & Plastik Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus pikeun pembuatan sareng pamekaran silikon produk. Kami utamina ngadamel selang silikon kualitas luhur, strip sealing silikon sareng elemen segel pikeun listrik, éléktronik, penerangan, farmasi, tuangeun, kimia, mobil, damel kapal, sareng industri mesin.

 

Produk anu aya hubunganana

   Ieu mangrupikeun produk perusahaan anu langkung béda, sapertos gasket silikon, selang jalangan fiberglass, strip silikon, tabung silikon, karét silikon berbusa,napel diri

pita silikon, jsb.

   Anjeun tiasa pencét gambar di handap ieu pikeun diajar langkung seueur.


FAQ

Patarosan anu sering Ditaroskeun

1. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?

Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun sahingga kami bakal nganggap prioritas pamariksaan anjeun.

2. Kumaha kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?

Kami bakal nyayogikeun anjeun conto anu aya pikeun mariksa kualitas kami, tapi biaya pengiriman kedah dibayar ku anjeun.

Atanapi saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun mariksa kualitas kami, tapi biaya sampel kedah dibayar ku anjeun. Sareng biaya sampel tiasa dibalikeun upami jumlah pesanan massal anjeun ngahontal paménta kami.

 3. Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi massal?

Jujur, éta gumantung kana jumlah pesanan sareng produk anu anjeun peryogikeun. Sacara umum, urang nyarankeun anjeun ngamimitian panilitian deui sabulan sateuacan tanggal anu anjeun hoyong kéngingkeun produkna.

4. Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CIF, sareng sajabana anjeun tiasa milih anu mana anu paling merenah atanapi mujarab pikeun anjeun.

Silikon o-cincin sareng gasket silikon


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami