Kumaha supir sepuh kakirangan selang kendaraan!

Upami anjeun badé nyetir ogé, selang mobil peryogi pisan! Aya seueur aplikasi selang kendaraan dina mobil, sareng hayu atuh wartoskeun ka anjeun sacara rinci!

Naha anjeun kenal pisan kana pidangan ieu? Di hiji sisi, nalika napigasi kendaraan dina kaayaan jalan rumit, éta sering langkung sesah tibatan supir nyalira. Dasarna, supir anu ngagunakeun navigasi kandaraan henteu kalis tina navigasi kendaraan. Navigasi telepon sélulér langkung dipercaya tibatan navigasi mobil dina waktos anu paling kritis. Janten masalahna, nalika ngagunakeun navigasi ponsel, dimana nempatkeun telepon sélulér? Ditunda kana suku? Pasang kana setir? Seueur supir milih nganggo setir salaku kurung telepon sélulér samentawis pikeun ngalereskeun telepon sélulér dina setir, tapi ogé aya masalah. Upami telepon sélulér kedah dieusi, atanapi upami anjeun kedah nyandak headset nalika nganggo éta, kabel kabel atanapi headphone ngecas bakal ngurilingan setir! Sareng upami aya darurat Salaku tambahan, upami kantong hawa naék, telepon sélulér bakal janten bahaya kaamanan anu serius! Utamana dina kasus kecepatan nyetir anu kawilang gancang! Ku alatan éta, cara anu pangsaéna nyaéta nganggo wadah telepon sélulér / carjer telepon sélulér dina mobil! Nyarios perkawis ieu, selang mobil ngagaduhan tempat panggunaan. Numutkeun sifat na, selang kendaraan kagolong kana jinis selang bentuk. Éta ngagaduhan kapasitas bantosan anu tangtu sareng tiasa ditekuk kana bentuk khusus anu dipikahoyong. Bracket telepon sélulér / carjer telepon sélulér didamel tina selang kendaraan biasana disimpen dina sisi katuhu setir. Éta ngagaduhan dua tungtung, hiji tungtung disambungkeun kana liang lampu roko (stabil pisan, éta henteu oyag kénca sareng katuhu), sareng tungtung anu sanésna aya tilu stop kontak dina dampal pan, anu mangrupakeun port muatan 12V DC sareng dua port USB , anu tiasa ngeusi batre alat éléktronik. Éta ngagaduhan kurung rod oray di dinya, anu tiasa muterkeun 360 derajat, sareng sudut jangkungna tiasa disaluyukeun sakahayangna. Klip anti-selip luhur nyepeng telepon sélulér pageuh sareng moal murag sabab guludug. Pikeun alat sapertos ieu, supir lami ngan ukur badé nyarios, éta leres-leres praktis teuing!

Salaku tambahan, sapertos fiksasi kendaraan anu dipasang tachograph, aya ogé tempat pikeun selang kendaraan. Kalayan selang kendaraan, supir lami tiasa ngalereskeun tachograph dina sudut anu tangtu dina mobil sakumaha aranjeunna resep tanpa hariwang ngeunaan éta oyag atanapi malah murag nalika nyetir! Sumawona, aranjeunna tiasa nyaluyukeun posisi sareng sudut tachograph sakahayangna pikeun ngahontal pangaruh rékaman nyetir anu pangsaéna. Endah pisan. Gampang dianggo. Entong lakukeun! Selang mobil leutik anu dipikaresep ku supir lami!


Waktos Post: Nov-24-2020