Spésifikasi pikeun panggunaan selang

Neundeun selang palastik

Ruang panyimpenan kedahna tiis, diangénkeun sareng cekap garing. Suhu lingkungan anu luhur di luhur + 45 ° C tanpa aliran hawa tiasa nyababkeun deformasi permanén tina selang plastik. Punten perhatos yén bahkan dina gulungan selang anu dikemas, suhu ieu tiasa ngahontal dina sinar panonpoé langsung. Jangkungna susun permanén kedah diluyukeun sareng produk anu cocog sareng suhu sakitar. Beurat beban tina gulungan selang tinggi dina suhu usum panas sareng tiasa robih. Penting pikeun mastikeun yén teu aya tegangan dina selang sahingga teu aya setrés, tekanan atanapi setrés sanés dihasilkeun, sabab tegangan ngamajukeun deformasi permanén sareng retakan. Pikeun panyimpenan luar, selang plastik teu kedah kakeunaan sinar panonpoé langsung. Bungkus henteu kedah ngégél gulungan selang. Gumantung kana produkna, selang plastik kedah dijagaan tina sinar ultraviolét sareng ozon permanén.

Ngangkut selang palastik

Kusabab gerakan anu teras-terasan, beban kana selang plastik langkung ageung tibatan anu dihasilkeun nalika disimpen. Dina usum panas, suhu luar anu luhur, akumulasi panas dina treuk sareng geter kontinyu nalika nyetir tiasa gancang ngakibatkeun deformasi permanén tina selang. Ku alatan éta, dina suhu luhur, jangkungna tumpukan nalika mindahkeun kedah langkung handap tina jangkungna nalika disimpen. Nalika ngangkut, selang palastik henteu matak dialungkeun, diséréd sapanjang lantai, ditumbuk atanapi ditapak. Ieu tiasa nyababkeun karusakan dina lapisan luar, sareng heliks tiasa cacad atanapi bahkan rusak lengkep. Kami henteu tanggung jawab. Kukituna jaga kedah dijaga pikeun mastikeun yén penanganan anu henteu leres henteu nyababkeun karusakan.

Paripolah suhu pikeun selang palastik

Beda sareng selang karét, tiis sareng panas mangaruhan pisan kana selang plastik. Selang plastik ngarobih kalenturanana dina suhu anu sedeng atanapi sakitar rendah atanapi suhu luhur. Dina suhu anu handap, aranjeunna ngeras dugi janten rapuh. Kaayaan cairan plastik tiasa didapet ku ngalirkeun dina suhu luhur caket titik lebur khusus tina plastik dina plastik. Kusabab ciri-cirina ieu, spésifikasi tekanan sareng vakum tina pipa palastik ngan ukur patali sareng suhu sedeng sareng lingkungan sakitar + 20 ° C. Upami suhu nyimpang tina medium atanapi lingkungan, urang moal tiasa ngajamin patuh kana anu dituduhkeun ciri téknis.

Pangaruh cahaya panonpoe dina selang PVC

Radiasi Ultraviolét tina panonpoé nyerang selang PVC sareng ngancurkeunana kana waktos. Ieu aya hubunganana sareng durasi sareng intensitas radiasi matahari, anu biasana kirang di Éropa kalér dibanding di Éropa kidul. Kusabab kitu, periode waktos anu pas henteu tiasa dipasihkeun. Ku nambihan pansténsor UV khusus, brittleness tina selang palastik radiasi UV tiasa kalem, tapi teu dieureunkeun lengkep. Penstabil ieu ogé nyayogikeun radiasi ultraviolét anu teras-terasan. Sababaraha jinis selang urang dipasang ku stabilisator UV ieu salaku standar pikeun mastikeun umur jasa anu panjang dina sinar panonpoé langsung. Dina pamundut, sagala jinis selang tiasa dipasangkeun sareng stabilisator UV dina kaayaan anu khusus.

Tekanan sareng kabiasaan vakum tina selang

Selang tekanan normal nyaéta sadaya jinis, kalayan lawon salaku pamawa tekanan. Sadaya jinis selang nganggo spiral plastik atanapi waja mangrupikeun selang vakum. Sadaya selang tiasa dirobih panjang sareng diaméterna sareng tiasa dipintal bahkan dina tekanan sareng vakum anu parantos ditangtoskeun. Malah dina kaayaan laboratorium, panjang sareng kuriling selang ku lawon salaku tekanan bracket normal. Ku alatan éta, sadaya kaayaan operasi anu nyimpang tina spésifikasi ngagaduhan pangaruh anu langkung ageung kana paripolah produk ieu. Sadaya selang nganggo spiral tapi teu aya tulangan lawon poliéster anu merenah pikeun selang tekanan anu kawates pisan, tapi utamina dianggo pikeun aplikasi vakum. Numutkeun desainna, panjang jinis selang ieu salawasna tiasa robih nalika dianggo, dugi ka 30% panjangna, bahkan dina tekanan sareng vakum anu parantos ditangtoskeun. Pamaké kedah ngémutan sadaya kamungkinan panjang sareng perimeter variasi sareng sumbu pulas selang nalika dianggo. Dina kaayaan jasa, selang teu kedah dibenerkeun sakumaha pondokna pipa, tapi kedah tiasa gerak sacara bébas iraha waé. Dina taneuh, selangna ngan ukur tiasa diletak dina saluran anu ukuranana cekap. Dina prosés ieu, sadaya kamungkinan variasi dina géométri selang ogé kedah diperhatoskeun. Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun anjeun nangtoskeun paripolah selang anu dianggo ku tés sateuacanna teras masangkeunana. Nalika selang spiral dianggo, perpanjangan sareng pulas dina overpressure bakal ngahasilkeun panurunan diameter jero dina waktos anu sami. Pikeun selang nganggo sekrup waja, sekrup henteu tiasa sacara lengkep nuturkeun panurunan diameter internal. Hasilna, sekrup tiasa nembus témbok selang ka luar sareng ngancurkeun selang. Kusabab panggunaan permanén dina kisaran overpressure, urang biasana nyarankeun ngagunakeun lawon salaku selang operator tekanan anu saleresna. Ieu nyegah manjangan kaleuleuwihan.

Dumasar kana DIN EN ISO 1402. - 7.3, tekanan burst hawa komprési sareng selang pneumatik ditangtoskeun sakitar 20 ° C, sareng cai dianggo salaku sedeng tekanan.

Anggo kopling selang

Dina aplikasi sedot, selang sekrup palastik tiasa diintegrasikeun sareng macem-macem aksésoris anu sayogi komersil. Dina aplikasi, selang pageuh ditarik kana sendi sareng disegel. Dina panerapan tekanan, selang spiral langkung rumit sareng meryogikeun sealing permanén kusabab variasi galur sareng diameter. Asesoris grup produk kami 989 khusus pikeun jinis selang khusus sareng cocog pisan pikeun ieu. Nalika nganggo aksésori standar, punten nyungkeun saran prosedur masing-masing. Anggo selang lawon PVC pikeun mastikeun yén kateguhan alur bahanna langkung handap tina karét. Hasilna, pas mungkin henteu ngagaduhan ujung anu seukeut pikeun nyabak nalika ngarakit lapisan jero. Upami selang lawon palastik diamankeun kana selang anu pas nganggo kartrid tekanan atanapi selang penjepit, pastikeun yén tekanan dilarapkeun ku gaya anu panghandapna. Upami teu kitu, lapisan selang tiasa corétan kana lawon ku konektor atanapi selang klip


Waktos Post: Nov-24-2020