Warta industri

  • Spésifikasi pikeun panggunaan selang

    Neundeun selang palastik Ruangan panyimpenan kedahna tiis, ditangtoskeun sareng cekap garing. Suhu lingkungan anu luhur di luhur + 45 ° C tanpa aliran hawa tiasa nyababkeun deformasi permanén tina selang plastik. Punten perhatos yén bahkan dina gulungan selang anu dikemas, suhu ieu tiasa ngahontal dina sinar panonpoé langsung ....
    Maca deui
  • Kumaha supir sepuh kakirangan selang kendaraan!

    Upami anjeun badé nyetir ogé, selang mobil peryogi pisan! Aya seueur aplikasi selang kendaraan dina mobil, sareng hayu atuh wartoskeun ka anjeun sacara rinci! Naha anjeun kenal pisan kana pidangan ieu? Di hiji sisi, nalika napigasi kendaraan dina kaayaan jalan rumit, éta sering langkung sesah tibatan t ...
    Maca deui
  • Analisis kaayaan ayeuna sareng prospek pangwangunan pasar selang mobil Cina di taun 2020

    Selang karét mobil mangrupikeun komponén utama sistem pipa mobil, anu seueur dianggo dina mobil, motor, mesin rékayasa, pertambangan, metalurgi, minyak bumi, industri kimia sareng seueur bidang sanés. Selang mobil mangrupikeun bagéan pasar anu utami dina industri selang. Otomotif ho ...
    Maca deui